Novosti
Poziv za doprinose za četvrtu konferenciju Scientixa

Poziv za doprinose za četvrtu konferenciju Scientixa

Scientix je otvorio poziv za doprinose za četvrtu konferenciju Scientixa, koja će se održati online u petak, 18. i subotu, 19. studenog 2022. Rok za podnošenje radova na konferenciji je 17. kolovoza 2022.

Oni koji su zainteresirani doprinijeti jednom od glavnih događanja znanstvenog obrazovanja u Europi sada mogu podnijeti svoje prijedloge za planirane online prezentacije za STEM obrazovne projekte, paralelne online prezentacije, digitalne postere i praktične online radionice. Scientix će od prijavljenih prijedloga odabrati do 15 STEM obrazovnih projekata, 32 prezentacije, 50 postera i 8 radionica. Posjetite web stranicu Scientix konferencije kako biste saznali više o ovom pozivu i kako izraziti svoj interes.

O Scientix konferenciji

Konferencija Scientix, koju organizira European Schoolnet, jedan je od glavnih događaja umrežavanja znanstvenog obrazovanja u Europi. S 2000 dostupnih mjesta, cilj konferencije je pružiti pregled izazova i prilika u znanstvenom obrazovanju u Europi te istaknuti potencijal i mogućnosti koje Scientixova zajednica može donijeti. Konferencija Scientix također je jedinstvena prilika da saznate više o različitim STEM obrazovnim projektima u Europi, produbljujući veze, stvarajući nove ideje i inspirirajući prirodoslovne edukatore da potaknu kreativnost i entuzijazam za STEM obrazovanje i podijele svoju stručnost, znanje i najbolje prakse.

Prijave za konferenciju otvaraju se početkom rujna! Pratite Scientixovo web mjesto(webpage of the Scientix conference) i društvene medije kako biste rezervirali svoje mjesto za ovaj jedinstveni – i besplatni – STEM obrazovni događaj.

hrCroatian